Och vem är Ammi?

Jag och mina älsklingar

Ammi & Bus
Älskade Cindy
Ammi & Boll
~ ~ ~

Och vem är den här Ammi? Jo, det ska jag ta och berätta. Hon är en tankfull tjej som sommaren 2010 blev mambo igen. Hon bor där i sitt flickrum (dock renoverat) tillsammans med sin katt Snöboll, en av två huskatter som klöst sig fast vid hennes hjärta. Tyvärr så fick Busan lämna jorden den 9 november 2009. Men utan dessa två krabater vet man aldrig vad som skulle hänt. På vardagarna jobbar hon på en internationell kundtjänst med lite varierande uppgifter. Framtidsdrömmen är att köpa den där villan vid havet och bo där tillsammans med drömprinsen och några djur förstås :)

Förutom att jobba och gosa med katten så sitter hon gärna framför datorn, där hittar hon på en massa. Hon bloggar, läser bloggar och surfar runt en del. Just nu har träningen fått ett uppehåll, men boxning och innebandy är kul tycker hon. När tiden infinner sig så ägnar hon sig lite åt scrapbooking (en typ av pyssel) och det blir även mycket bilar sommartid. Speciellt nu när hon köpt sin 'Lilla Röd', den åttonde bilen i ordningen blev återigen en Yaris men en T-sport!

Något som gör henne tyst, tankfull och tårögd är när tankarna går till cancer. Det är så vanligt att folk tänker "Det händer inte mig", men om det inte händer dig så kan det hända en närstående och det gör otroligt ont. Att se en person drabbas av den och se vad den kan göra med en människa kan bryta ner den starkaste..

Hon har nu tre änglar som vakar över henne.
Den ena är Cindy, en Leonbergertik som fanns i hennes liv i 10½ år. Hon lämnade jorden den 12 Augusti 2003.
Den andra är hennes far. Den 15 Juni 2008 fick Cindy möta husse i himlen.
Och den tredje är Busan. Hon fick träffa de övriga änglarna eftermiddagen den 9 november 2009.

Hon hoppas att folket ska tycka om hennes sida och återkomma ofta. För hit är du alltid välkommen!

 
En dag kommer även hon kyssa en groda och finna sin drömprins...
 
Hon har plitat ner lite till på länkarna här nedan.. Kika om du är nyfis :o)
Ammiz önskelista
Ammi by year
Skriver
Dikter
Tjejsnack
Låttexter